Ποιοι είμαστε

Έχοντας ως όραμα να παρέχουμε τις υψηλότερες δυνατές υπηρεσίες, δημιουργήσαμε έναν μοναδικό χώρο τόσο από άποψη αισθητικής όσο και τεχνικών προδιαγραφών. Δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών έχουμε εξοπλίσει τον χώρο μας με τα κορυφαία μηχανήματα της Balanced Body και η επιλογή των συνεργατών μας έχει γίνει με πολύ αυστηρά κριτήρια δημιουργώντας μια ομάδα με τους πλέον έμπειρους, πιστοποιημένους εκπαιδευτές της μεθόδου Pilates προσφέροντας στα μέλη μας εξατομικευμένες υπηρεσίες με συνέπεια και απόλυτη ασφάλεια.

Μαθήματα

Serenity Pilates Studio

Η μέθοδος Pilates είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη άσκησης και αυτό γιατί είναι ένας μοναδικός συνδυασμός άσκησης σώματος και πνεύματος. Ιδανικό για γυναίκες αλλά και για άνδρες κάθε ηλικίας, αφού βοηθά στην πρόληψη και την αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων, ενδυναμώνει τους μυς και συμβάλλει στη συνολική βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Ταυτόχρονα μέσα από το Pilates γνωρίζετε καλύτερα το σώμα σας και αντιλαμβάνεστε καλύτερα τις ανάγκες αυτού μέσα από ασκήσεις που ενεργοποιούν αρμονικά όλες τις ομάδες μυών του σώματος σας.

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, είναι ιδανικό για εγκύους και επιπλέον κατάλληλο για κάθε επίπεδο αθλητή αφού τα μαθήματα και οι ασκήσεις προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες.

Τμήματα