Μαθήματα

Η μέθοδος Pilates είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη άσκησης και αυτό γιατί είναι ένας μοναδικός συνδυασμός άσκησης σώματος και πνεύματος. Ιδανικό για γυναίκες αλλά και για άνδρες κάθε ηλικίας, αφού βοηθά στην πρόληψη και την αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων, ενδυναμώνει τους μυς και συμβάλλει στη συνολική βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

Mat Pilates

Τα μαθήματα Mat Pilates σας δίνουν την ευκαιρία να μυηθείτε στις θεμελιώδεις τεχνικές του Pilates χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματός σας, εστιάζοντας στον κορμό, την ισορροπία, τον έλεγχο της κίνησης του σώματος και της αναπνοής.

Οι ασκήσεις γίνονται σε απλό στρώμα γυμναστικής με ή χωρίς εξοπλισμό όπως αλτήρες, μπάλες, λάστιχα, pilates rings, foam rollers που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση όλου του σώματος.

Reformer Pilates

Η εκγύμναση σε κρεβάτι Reformer, ενσωματώνει τις αντιστάσεις, εμπλουτίζοντας με τον τρόπο αυτό τη συνθετότητα των ασκήσεων και διαφοροποιώντας το επίπεδο δυσκολίας.

Προσφέρει τη δυνατότητα ενδυνάμωσης περισσότερων μυϊκών ομάδων μέσα από μια σειρά περισσότερων από 200 ασκήσεων που έχουν σχεδιαστεί για το Reformer.

Personal

Στο χώρο μας δίνεται η δυνατότητα personal μαθήματων σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα: beginners, intermediate και advanced.

Τα Personal μαθήματα είναι ιδανικά για άνδρες και γυναίκες που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα μυοσκελετικά προβλήματα αλλά και εγκύους, καθώς το ασκησιολόγιο διαμορφώνεται με τη βοήθεια των έμπειρων γυμναστών μας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις ανάγκες σας.